Sitelerde Motosiklet Yasaklarına Son

404

İnstagram sayfamızda sitelerdeki motosiklet yasaklarına karşı “ne yapmalı?” diyerekten kuryelere öneri çağrısında bulunduk. Önerilerinizi postun altına yazabilirsiniz.

https://www.instagram.com/reel/CdxPt1YDzxX/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Son haftalarda sitelere motosiklet girişinin yasaklanmasına dair onlarca video yayınladık. Hala yayınlanmayı bekleyen çok sayıda video elimizde duruyor.

Bir arkadaşın önerisi ile Google’dan yasakçı sitelere olumsuz yorumlar yapıp ekran görüntüsü çekip onları paylaşmıştık. (öne çıkanlar bölümümüzden inceleyebilir isteyen)

Henüz hiçbir kurumun bu konuda adım attığına dair bir bilgi bize ulaşmadı.

Çekilen kimi videoların altına ya da doğrudan DM yolu ile bize öneri yapan arkadaşlar oluyor. İmza kampanyası yapalım diyen de oluyor, o sitelere siparişler kapatılsın diyen de, bazı sitelerin önünde toplanalım diyen de oluyor dava açalım diyen de…

Çok sayıda şirket ve dükkan var ve hepsinin kuryelerle kurduğu ilişki aynı değil. Bu yüzden her kurye için tek bir çözüm yöntemi olmayabilir. Herkes kendi deneyimini ve önerisini yazarsa ortaya çeşitli yöntemler çıkabileceğini düşünüyoruz. Ve birkaç gün bekledikten sonra yapılan önerileri derleyip yeni bir paylaşım yapmayı planlıyoruz.

Biz Kurye Haber olarak kuryelerin sorunlarını paylaşmaya, yollanan video, fotoğraf ve bilgileri haberlestirmeye, bazı sorunların çözüm yolları için sosyal medya paylaşımları ile farkındalık yaratmaya ve tartışma zemini yaratmaya, çıkan fikirleri yine sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

#SitelerdeMotosikletYasaklarınaSon

SİTELERE MOTOSİKLET GİRİŞİ YASAKLARINA KARŞI ÖNERİLERİNİZİ BU POSTUN ALTINA YAZABİLİRSİNİZ