Kuryeyi Yaraladı Sonra İntihar Etti

617

Hatay Antakya’da Tarık T. adlı bir müşteri Esentepe Mahallesi’nde Yemek Sepeti’nden verdiği sipariş gecikince dehşet saçtı.

Dün evine sipariş veren ve gecikme yaşanınca siparişi iptal eden ve buna rağmen siparişi gelen 25 yaşındaki Tarık T. kapısına gelen yemeği kabul etmediğini söyler. Kredi kartından yemeğin parasının kesildiği gören müşteri kuryeden bu parayı iade etmesini ister. Kurye ise böyle bir uygulamalarının olmadığını paranın iadesi için müşteri hizmetlerini araması gerektiğini izah edip adresten ayırır.

Bunun üzerine Yemek Sepeti BanaBi’nin Esentepe Deposu’na gidip parasını isteyen müşteriye yetkililer online çalıştıkları için parayı veremeyeceklerini fakat 2-3 gün içinde paranın hesaba iade edileceğini söyler. Depodaki yöneticilere ve kuryelere tehdit savurarak oradan ayrılan Tarık T. evine gidip aracını ve pompalı tüfeği alarak geri döner. Araç içinden Yemek Sepeti deposuna ateş etmeye başlar. Tarık T.nin açtığı ateş sonucu depodakiler korku dolu anlar yaşarken Yemek Sepeti moto kuryesi T.E dizinden yaralanır.

Aracı ile olay yerinden uzaklaşan Tarık T.’nin kendi kafasına sıkarak intihar eder. Yaralı kurye hastanede tedavi altına alınırken, deponun bir süre kapalı kaldıktan sonra çalışmaya başladığı bildirildi.

Bu dehşet verici olay hakkında polisin çok yönlü soruşturma ve inceleme başlattı.