Paket Taxi Kurucusu Raşit Süer’den Açıklama

673


“Paket Taxi kuryesi Sefa Güçlü, yardım amacıyla deprem bölgesine gittiği için işten çıkarıldı.” başlıklı haberimiz gün içinde çok tartışıldı. Instagram dışında Twitter’da gündem oldu. Konuya dair açıklama yapan Paket Taxi Kurucusu Raşit Süer, Sefa Güçlü ile görüştüğünü, böyle bir şeyin mümkün olamayacağını ifade etti. Süer; ” O bölgeye gitmek isteyecek birini ancak alnından öper, kucaklar arkasından da su döker gönderirim…
Bu kararı veren yöneticimiz de değil, silsileyi takip etmeyen, bu kararı verebilecek bir kişi de değil. Bu karar da bizim kararımız değil.”diye konuştu.
“Kurye kardeşimizle de konuştuk, bu kararı bize getirseydi zaten uygulanmayacağını da ona anlattık… o kardeşimizin hakkını savunan herkesten de Allah razı olsun. Biz de sizin tarafınızdayız.” diyen Süer kurye hakkında bu yaptırımı uygulayamayacak kişi hakkında da gerekli işlemlerin başlatılacağını duyurdu.
Açıklama sonrası Kurye Haber’e mesaj yollayan kurye Sefa Güçlü’de memnuniyetini paylaşarak şunları ifade etti:” Raşit abi beni aradı herşeyimde yardımcı olacağını ve arkamda olduğunu yapılanın yanliş olduğunu söyledi haklının her zaman yanında raşit abi.