Kırmızı Işıkta Duran Kuryeye Çarptı,  Kurye Ayağını Kaybetti Şoför Serbest!

115

Ordu’da alkollü bir sürücünün çarptığı ve ağır yaraladığı 27 yaşındaki kurye Cemil Bilgili’nin bacağı, tüm çabalara rağmen ampute edildi.

Kuryenin evli olduğu ve 20 gün önce baba olduğu öğrenildi.

20 Şubat Salı gecesi Ordu’nun Altınordu ilçesinde Sahil Yolu Atatürk Bulvarı’nda aşırı süratli olduğu belirtilen araç kuryeye çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle savrulan 27 yaşındaki moto kurye Cemil Bilgili ağır yaralandı. Kırmızı ışıkta duran kuryeye çarpıp kaçan aracın sürücüsü E.A., isimli şahıs polis tarafından yakalandı. Aşırı hızlı olduğu tespit edilen sürücünün yapılan kontrollerde aşırı alkollü olduğu tespit edildi.

Öte yandan kazada ağır yaralanan moto kurye 27 yaşındaki Cemil Bilgili tedavi altına alındığı Ordu Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi devam ediyor. Evli ve henüz daha iki hafta önce baba olduğu öğrenilen kuryenin yapılan tüm çabalara rağmen bacağı kurtarılamadı. Halen tedavisi hastanede devam eden kuryeye destek olan Ordu Motorsikletli ve Motorsikletsiz Kuryeler Derneği Başkanı Erdal Kahramanoğlu, Alkollü olduğu tespit edilen sürücünün serbest bırakılmasına da tepki gösterdi.

Kazaya sebep olan şahsın bir güvenlik görevlisi, bekçi olduğunu söyleyen Kahramanoğlu, “daha yeni baba olmuş bir arkadaşımızın, kardeşimizin hayatını karartan, bu trafik canavarının dışarıda elini kolunu sallayarak gezmesi vicdanlarımızı yaralıyor. Biz bu şahsın gereken cezayı alması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Öte yandan Ordu’da bulunan tüm moto kuryelerin, yaralı arkadaşlarına destek olmak ve şahsın ceza alması için önümüzdeki günlerde bir yürüyüş yapmaya hazırlandıkları öğrenildi.