Saldırıya Uğrayan Kurye Konuştu

262

Dün İstanbul Başakşehir’de 17. bölgede siparişe giderken bir site sakini tarafından saldırıya uğrayan moto kurye yaşadıklarını anlattı:” Siparişimi teslim etmek için siteye geldim. Güvenlik daireyi arayıp teyidini alınca motosikletimle beraber içeriye alındım. Siparişi teslim etmek üzere binaya doğru ilerlerken bir kişi, “Buradan geçemezsin” diyerek hakaret etti. Daha sonra güvenliğe “Ben size bunları buraya almayacaksınız demedim mi” diyerek aynı şekilde tepkisini gösterdi. Saldırgan bana yumrukla saldırdı. Motorla beraber yere düştüm. 10-15 tane yumruk attı. Vücudumda kırık var, yarın ameliyat olacağım” dedi.

İki çocuk babası olan Bedir Keskin kuryelerin hangi şartlarda çalıştığını da şöyle ifade etti:”Biz ekmeğimizi bu motorun üstünde kazanıyoruz. Bu gibi insanların daha saygılı, daha anlayışlı olmalarını bekliyoruz. 2 çocuğuma ekmek parası kazanmak için karda kışta çalışıyoruz. Ekmeğimiz için gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. 2 tekerin üstünde rızkımızı kazanıyoruz.”

Saldırgan şu an gözaltında olduğunu söyleyen Keskin: “Moto kurye arkadaşlarıma daha saygılı olmalarını talep ediyorum. Rica ediyorum, biz de insanız. Can taşıyoruz. Canlara bakıyoruz. Onun için biraz daha hoşgörü…” diye konuştu.

🎥📝 DHA