Darp Edilen Kuryenin Arkadaşları Açıklama

143

YaptıranlarDün akşam müşterilerin saldırısı sonrası ağır yaralanan ve yoğun bakımda olan Yemek Sepeti kuryesi Orhan G.’nin yaşam mücadelesi devam ederken arkadaşları bir açıklama gerçekleştirdi.

Buca Yıldız Mahallesi Yemek Sepeti Deposu önünde toplanan kuryeler arkadaşlarının sağlık durumunun kritik olduğunu söyleyerek tepkilerini dile getirdi; “Arkadaşımız paketi götürdükten sonra birden fazla kişinin saldırısına uğruyor. Arkadaşımız şimdi hastanede ölüm döşeğinde. Biz Yemek Sepeti kuryeleri olarak her türlü arkadaşımızın arkasındayız.”

“Bu işin peşini bırakmayacağız” diyen kuryeler bugün arkadaşlarının başına gelen şeyin yarın kendi başlarına da gelebileceğine dikkat çekti. “Bizim canımız zaten trafikte Allah’a emanet yaşıyoruz” diyen kuryeler şöyle devam ettiler; “Her an ölümle burun burunayız. Bir de paketi teslim ettiğimiz, hizmet verdiğimiz kişilerden aldığımız tepki ölüm mü olacak. İlla ki birisi ölsün mü?” Kuryeler can güvenliği için gereken önlemlerin devlet tarafından alınması isteklerini ifade ettiler.