İstanbul Üsküdar’da Moto Kurye Trafik Tartışması Sonucu Bıçaklı Saldırıya Uğradı

198

İstanbul Üsküdar’da, seyir halindeki moto kurye ile iki otomobildeki şahıslar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi sonucu kavgaya dönüşen olayda moto kurye bıçaklanarak ağır yaralandı.

İstanbul’da önceki gece saat 01:00 sıralarında, Üsküdar Ünalan Mahallesi Libadiye Caddesi’nde, 34 CYY 747 plakalı motosikleti ile seyir halinde olan moto kurye Serkan Armağan, tartışma yaşadığı iki otomobilde bulunanların saldırısına uğradı. Birinin plakası 34 DAT 766 olarak tespit edilen iki araç da saldırı sonrası olay yerinden kaçtı. Armağan’ın iki bacağı 5 yerinden bıçaklandı. Olayı gören kişilerin durumu 112’ye bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, yaralanan Armağan’ın iki bacağının 5 yerinden bıçaklandığı belirlendi.

Saldırıyı öğrenen çok sayıda kurye olay yerinde toplandı.

Olay tanığı Bayram Koç ise şu ifadeleri kullandı: “Moto kurye meslektaşımızın yanına geldik. Ne yazık ki, trafikte tartıştığı kişiler iki araba idi. Üç-dört kişi oldukları söyleniyor. Çevredekiler de görmüş ama polisin geldiği zaman kimse kalmamış, şahitlik yapan da yok. Arkadaşımızı hem dövmüşler hem de 15 dakika boyunca bıçaklamışlar, yerlerde hep kanlar var. Bunun dışında, haber alınca meslektaşlarımızla buraya 20-30 kişi geldik. Olay böyle, polisler geldi plakalarını aldılar. Adalet yerini bulacak, trafikte tartışmaya gerek yoktu. Tartışıyorsun, dört-beş kişi adamı saatlerce dövüyorsun, bir de üstüne bıçaklıyorsun. Herkesin kendine göre çoluk çocuğu var, bu şekilde olmaması lazım.”